Sunteti pro sau contra curentului “REBELDE’?

 RBD este o trupa care s-a format in anul 2004 si are in componenta cativa protagonisti ai telenovelei `Rebelde`: Anahi Giovanna Puente Portillo, Dulce Maria Espinoza, Mayte Perroni, alfonso herrera Rodriguez, Jose christian chavez Garza si Christopher Alexander Uckerman. Discul lor de debut intitulat `Rebelde` a avut mare succes in Mexic. In scurt timp de la lansare a obtinut premiul `Discul de aur`, apoi de `Platina` si in cele din urma pe cel de `Diamante` pentru vanzari de 500 000 de exemplare in tara natala.
Dupa primul turneu al grupului intitulat `Tour Generation RBD` a fost lansat un CD si un DVD pe care au fost incluse melodii pop/rock si cover-uri din anii ’80 precum si noi melodii ale formatiei: `Una cancion` si `Liso sensual `. Acest album a primit de asemenea Discul de Platina.
La aproape un an de la formare, grupul va lansa al doilea album cu noi teme inedite si se va intitula `Nuestro Amor`. Cu 14 melodii pe el, albumul reprezinta o evolutie a formatiei. La 7 ore de la lansare in Mexic, albumul fusese vandut in 127.000 de exemplare primind Discul de Platina.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X