Cand iubesti…

    Atunci cand iubesti oferi tot ce ai, dai totul si astepti macar putin de la persoana pe care o iubesti. Ideal ar fi sa-ti rapunda la fel dar cum uneori nu se intampla asa, dai in continuare totul si iti raman visele si sperantele ca poate candva se va schimba si iti va arata ca te iubeste si iti va spune ca esti importanta pentru el…dar ce faci atunci cand aceste cuvinte si aceste promisiuni vin prea tarziu?
   Auzi prea multe cuvinte care nu sunt urmate de fapte, continui sa speri pentru ca iubesti, si speri sa fie bine, speri sa te iubeasca asa cum spune, dar aceste fapte nu apar…
   Ce faci atunci cand tu in sufletul tau stii ca nu e omul potrivit pentru tine, stii ca nu iti mai doresti sa fii cu el, observi cu durere in suflet ca nu mai exista visele care le aveai impreuna cu el. Nu mai poti crede in cuvintele lui si nu mai vrei sa fii impreuna cu el, chiar daca il iubesti.
   Cred ca toti ar trebui sa ne gandim daca persoana de langa noi ne face sau nu fericiti, daca suntem fericiti sau nu, pentru ca timpul trece si nu-l mai putem aduce inapoi, si daca astepti dupa un om sa se schimbe timp de 10 ani sau chiar mai mult, te vei trezi intr-o dimineata si te vei uita in oglinda si nu te vei mai recunoaste.
   Sper din tot sufletul ca aceste cuvinte sa va ajutesa luati decizia corecta dar si sa vedeti cat de frumoasa poate fi viata atunci cand iubesti si primesti iubire!


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X