De ce IUBIM?

   Pentru a fi mai buni, pentru a arata ca suntem altfel, ca avem un suflet, ca ů un zambet poate schimba un milion de fete.
   Iubim pentru ca avem nevoie de asta. Suntem constienti de ceea ce suntem doar in momentul in care ne daruim, pentru ca suntem mai critici cu noi insine. Ne raportam la persoana de langa noi, incercam sa vedem totul cu ochi critic, ceea ce duce, inevitabil la o schimbare. In bine, de cele mai multe ori, pentru ca vrem sa fim mai BUNI.
   Lasam orgoliul la o parte, uitam de tot ceea ce aveam in noi, pentru ca .. suntem altfel. Ne schimbam. Invatam sa nu mai fim egoisti, ca trebuie sa daruim ca sa primim, ca trebuie sa intelegem ca sa fim la randul nostru intelesi. Admirabila, mi se pare, dragostea aceea oarba, neconditionata. Da, se poarta ca naiba cu tine, dar .. iubesti pentru ca merita, pentru ca inspira ceea ce, in momentul respectiv, numesti perfectiune .
   In ciuda tuturor nebuniilor, tuturor obligatiilor pe care le avem, cui nu ii place sa vina seara, sa stea in bratele unei persoane si sa fie rasfatata? Sa lasi  toate grijile pe care le ai pentru a doua zi, si sa te bucuri de momentul ala unic. Sa faci o poza care va dainui peste ani de zile. Chiar daca vei fi schimbat, chiar daca nu vei mai fi aceeasi persoana.
   Azi, putini mai sunt capabili de iubire – toata lumea vrea relatii de scurta durata, vrea sa dobandeasca `experienta`, si sa nu se implice, pentru ca asa este cool.    Iubesti un om pentru ceea ce e, iar asta implica cunoastere . Nu exista dragoste la prima vedere(sau paoate da); obsesie, da. Iubesti o persoana pentru cum gandeste, pentru cum se comporta, pentru cum actioneaza .. si poti sa il iubesti doar dupa ce ajungi sa il cunosti .
   Poti face o pasiune si dupa ani de zile de convietuire ca amici. Pentru ca ti se nazare tie ca e perfect pentru tine atunci. Iar de aici ů e cu totul alta poveste.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X