In cautarea fericirii…

   Fericirea nu īnseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai. Fericirea este un parfum pe care nu-l poti turna pe altii fara sa cada si pe tine cativa stropi.
   "Nevestelor, faceti astfel ca barbatii vostri sa vina cu bucurie acasa, si voi barbatilor, purtati-va asttel ca ele sa regrete ca trebuie sa plecati de acasa. (Luther)
   Fericirea este un fluture care īti scapa īntotdeauna atunci cand vrei sa-l prinzi, dar ti se aseaza pe umar atunci cand nu-l doresti prizonierul tau.
   Daca nu esti fericit cu ceea ce ai, crezi ca vei fi mai fericit cu mai mult?
Pe unii oameni nu-i face fericiti nimic decat schimbarea. La fel si pe unii nou-nascuti .
Pentru a fi fericit nu aduna posesiuni, ci scade din dorinti.
   Doua lucruri contribuie la fericirea omului: acelea fara de care putem trai, si cele cu care putem trai.
  Cautarea fericirii este cea mai mare sursa de nefericire.
Este asa un mare pacat ca fericirea nu este la fel de usor de gasit ca necazul.
Cum sa fii fericit: Pazesteti inima de ura, mintea de ingrijorari , traieste simplu, asteapta putin de la viata, daruieste mult, canta des, roaga-te īntotdeauna, uita de tine īnsuti, gandeste-te la altii si la sentimentele lor, umpleti inima cu dragoste, raspandeste lumina īn jurul tau.
   Fericirea nu se poate gasi, pentru simplul motiv ca ea nu este pierduta. Daca fericirea s-ar putea cumpara cei mai multi dintre noi am fi nefericiti din pricina preturilor.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X