Cel de “langa noi”…

   Mai mereu, nu ne gandim decat la noi, la cat de bine sau rau ne este, la ce ne-am dori , la ce am vrea sa devenim.
   Normal ca cel de langa noi sa nu mai aiba incredere in noi, normal ca cel de langa noi sa ne bage in aceeasi categorie cu restul lumii.
   Nu este de ajuns sa fie un singur om bun pe fata pamantului care sa-si doreasca doar un suflet aproape, nu este de ajuns ca doar o singura persoana sa gandeasca asa, e nevoie de noi toti, daca vrem sa traim intr-o lume mai buna, plina de bucurii, plina de dragoste, plina de intamplari minunate.
   Este nevoie ca noi toti sa punem umar la umar si sa gandim pozitiv, si sa ne dorim lucruri minunate, realizabile si usor de atins. Nu zic ca este rau sa vrei mai mult, dar trebuie sa stii cat sa ceri, pentru ca de obicei, se spune ca cerem foarte mult ca sa primim macar jumatate.
   Eu personal, in ultima perioada, am observat ca, cu cat esti mai bun cu cei din jur, cu cat ajuti mai mult pe cei care-ti sunt in jur, cu atat iti merge mai bine, cu atat mai mult binele pe care il faci ti se intoarce inzecit inapoi.
   Daca ati stii cati oameni minunati traiesc pe langa noi, si nu ne dam seama de acest lucru decat dupa ce isi aleg alt drum , iar noi nu suntem colegi de vagon cu ei, pentru ca de cele mai multe ori luam alt tren.
   La bine nu ai cum sa raspunzi cu rau. Secretul cred ca sta in a nu depune armele niciodata, sa continui sa speri si sa lupti chiar si atunci cand ti se pare ca nu mai poti si niciodata sa nu judeci pe nimeni, sa iei oamenii asa cum sunt, sa le iubesti defectele si sa apreciezi fiecare calitate pe care o are cel de langa tine, sa nu astepti niciodata de la cel de langa tine ceea ce tu nu poti oferi, si cel mai important sa nu cantaresti niciodata ceea ce primesti sau sa compari cine da mai mult. 
    Conteaza ca s-a gandit la tine, conteaza ca e langa tine, conteaza ca atunci cand a avut un moment de respiro tu ai fost in gandul lui sau al ei.
    Sa asteptam cu dragoste in suflet sarbatorile ce in curand ne vor bate la usa, sa traim intens spiritul Craciunului ce va sa vina si sa invatam sa fim minunati! Vom reusi cu sigurata!


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X