Iertarea…

   Eu iert destul de usor, nu stau sa-mi ocup mintea cu planuri de razbunare , replici bine ticluite si atent plasate etc. De urat, mi-e greu sa urasc, mai degraba cei care mi-au gresit des sau m-au jignit fara motiv sau cu jigniri sub centura, pe aceia prefer sa-i ignor sau sa-i dispretuiesc, dar nu mai am niciun sentiment pentru ei, nici mila, nici ura, simpatie nici atat, nimic.
   In general sunt de acord cu acordarea celei de a doua sanse, daca acea persoana si-a cerut scuze, si-a recunoscut greseala, si e dispusa sa se indrepte, deci atata timp cat acea persoana recunoaste ca a gresit, sunt dispusa si eu sa-i trec cu vederea anumite greseli si la randul meu sa ma scuz.
   Asa este, cu totii gresim, dar cati dintre noi invata din greseli sau au puterea de a spune:"Iarta-ma, mai da-mi o sansa!" sau "Imi pare rau, am gresit" ?
   N-o sa pot intelege cum unii oameni pot uri pe cineva pentru ani de zile, cum unii tin minte si ce virgula ai pus in fraza, cand le-ai zis nu stiu ce chestie la nervi, n-o sa inteleg asta niciodata si nici nu vreau sa inteleg, prefer sa aplic metoda mea, e mai eficienta pentru mine si anume, uitarea.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X