Predictii 2008 – Balanta

 Anul acesta te manifesti, in toate domentiile, de la scopuri personale la lectii de viata. Ai vrea sa te retragi in lumea ta interioara cand, in realitate, simti o nevoie acuta de a evolua. Detaseaza-te de cotidian si petrece mai mult timp descoperind si cautand ce ai nevoie, pastrand dragostea dinauntrul tau si dezvoltand-o, pentru a fi sanatos(oasa) atat fizic, cat si psihic. E important sa faci anumite schimbari pe care ar fi trebuit sa le faci de mult, schimbari pozitive si practice in viata ta, fie ca este vorba de niste decoratiuni interioare sau de ceva mult mai substantial.
Casa reprezinta pentru tine o fundatie si un simbol a ceea ce esti. Ai forta interioara si capacitatea de a realiza ceea ce iti doresti. Energiile eliberate iti ofera optimismul si entuziasmul necesare pentru a-ti intinde aripile si a te simti bine, asa cum meriti. E ca si cand cineva ar deschide o fereastra mare, lasand aerul sa intre cu usurinta, liber. Simti cum se ridica o mare povara de pe sufletul tau si ca ai o noua perceptie, dintr-o noua perspectiva, asupra lucrurilor.
Esti mai apropiat(a) de sperantele si visele tale si ai timp sa fii mai sociabil(a), mai vorbaret(eata); te simti bine cu prietenii si familia. Muzica este o sursa de inspiratie minunata si se leaga bine de nevoia ta de armonie, potrivit firii tale de Balanta pasnica si echilibrata. Pastreaza-ti ceva din energie pentru a te si linisti, pentru a-ti cauta curaj in sinea ta. Calatoriile sunt un mod bun de a-ti largi perspectivele in plan amoros.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X