Predictii 2008 – Capricorn

Esti foarte optimist(a), entuziast(a) si increzator (oare) in propriile forte, ceea ce se reflecta in toate aspectele vietii tale anul acesta. Te descurci bine cu veniturile, cu serviciul, cat si cu echilibrele in mai multe planuri ale vietii. Iti face placere incercarea de a lucra cu oameni cu puncte de vedere foarte diferite. Energia imensa pe care o arati iti atrage multi sustinatori. Ti se cere contributia, timpul si energia pentru o pozitie de lider la serviciu.
Treci prin schimbari de personalitate pe parcursul anului acestuia, si vei remarca unde sunt posibile schimbari mari de imagine. Esti convingator(oare) si vrei sa faci lucrurile asa cum crezi tu, dar in acelasi timp esti corect(a) si vei face tot ce-ti sta in putere pentru a respecta acest principiu. Ceilalti apreciaza firea ta amabila si modul in care ii ajuti pe altii. Esti prietenos(oasa) si spontan(a), ceea ce te stimuleaza sa te implici in tot felul de activitati noi.
Pana in vara, ai numai de castigat din interesul pentru lucruri mai rafinate, precum muzica, pictura, poezia. Iti mentii sanatatea si ai grija de tine, iar aceste necesitati te vor influenta sa faci 
sport Ia-ti o vacanta si odihna va face minuni. Te poate ajuta si analiza spirituala a modului in care interactionezi cu universul. Posibil sa formulezi noi idealuri si puncte de vedere despre propriul tau spirit. 

 Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X