Predictii 2008 – Fecioara

 Centrul atentiei Fecioarei, anul acesta, este gasirea de moduri mai originale de a fi de folos lumii ca intreg. Firea ta independenta atrage oameni minunati in viata ta si ai mai multe sanse de a-ti mari cercul de prieteni. Auto- disciplina ta te ajuta sa indeplinesti multe lucruri importante.
Creezi cu pasiune si, progresiv, exprimi extrem de bine ideile practice care izvorasc din abundenta din mintea ta, iar pe masura ce faci asta reusesti sa te exprimi mai bine in public. Profita de ocaziile care apar. Te bucuri organizand si monitorizand strangeri de fonduri pentru idei noi. Schimbarile din personalitatea ta te stimuleaza sa fii mai implicat(a) in dezvoltare personala si sa te ocupi si de activitati fizice.
Mediul de acasa e influentat de toate schimbarile prin care treci si reflecta fericirea pe care o simti. Tu cel (cea) nou(a) ai putea atrage si dezvolta o relatie amoroasa care iti ofera ceea ce ai nevoie pentru a-ti pastra echilibrul in fata schimbarii. Pana la sfarsitul anului, esti deja mai interesat(a) sa te stabilesti undeva si sa te bucuri de luxul si confortul obtinut – e momentul perfect pentru escapade romantice in week-end.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X