Predictii 2008 – Gemeni

 O mare parte din energia ta e concentrata pe a gasi moduri de a-ti imbunatati situatia financiara pe parcursul anului acestuia. Banii vor veni si iti vor influenta ideile si credintele personale, visele si filosofiile. Analizezi repede situatiile si iti organizezi gandurile pentru a fi productiv (a). Iti doresti foarte mult sa ajuti pe altii si iti dai seama in ce anume poti fi de ajutor in cel mai eficient mod pentru a face o schimbare semnificativa in lume.
Implicarea in comunitate iti ofera un forum in care sa-ti ascuti abilitatile de comunicare, de argumentare si controversa , ceea ce iti face mare placere. Exista influente puternice din partea celorlalati, care te ajuta sa obtii o siguranta financiara mai mare, pentru rezolvarea necesitatilor materiale. S-ar putea sa primesti o suma considerabila de bani de la cineva pe care (l-)ai ajutat(-o) sa avanseze in cariera. Vara iti va oferi mai mult timp pentru distractie si rasfat . E momentul pentru o vacanta binemeritata! Poti pleca undeva si te poti gandi mai mult la tine, pentru a-ti regandi valorile si credintele. Aceasta iti va oferi o senzatie innoita a libertatii personale.
Simti ca e nevoie de atentie acasa. Vrei ceva mai mult confort. Iti vin idei si creezi o atmosfera placuta si propice stilului tau inovator de viata. Iti rezervi cu siguranta timp pentru a face niste schimbari, chiar luand in calcul posibilitatea unei mutari , care sa corespunda mai bine viselor si aspiratiilor tale. Interesele creative ajung la apogeu cand iti impartasesti ideile unei persoane care gandeste exact ca tine.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X