Predictii 2008 – Pesti

 Pestii se bucura de creativitate si de experientele sociale unice. Apar schimbari in modul in care te dezvolti anul acesta. Capacitatea ta de a face mai multe lucruri in acelasi timp continua sa se dezvolte pe masura ce esti implicat(a) in proiecte poate ceva mai umanitare. Esti plin(a) de viata si de curaj, cu un simt sanatos a ceea ce reprezinti ca persoana. De obicei calci cu dreptul si ai un farmec si un magnetism naturale . Iti place sa fii activ(a) fizic, de obicei in compania altora. Inveti sa fii mai responsabil(a), mai diplomat (a) si plin(a) de tact.
Capacitatea ta de a hoinari ca un copil, fizic sau mental, este uimitoare si, in acelasi timp, un mod minunat de a te exprima. Cateodata esti extrem de inclinat(a) spre un tel obiectiv pe care nu il intelegi pe deplin. Esti de asemenea tentat(a) sa participi la mai multe activitati doar pentru a fi in preajma unor oameni carora le place sa se distreze. Sarcina ta este sa faci alegeri constiente in aceste cazuri si de a deveni mai atent(a) la obiectivele tale reale, bazate pe valorile si scopurile tale proprii, independent de aprobarea sau dezaprobarea celor din jur. Gaseste-ti fericirea interactionand cu eul tau interior si ajutand oamenii sa se apropie unii de altii.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Next: »
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X