Predictii 2008 – Scorpion

 Pasiunea din toate domeniile vietii tale te ajuta sa te bucuri, impartasind, invatand si dezvoltandu-ti capacitatile de comunicare. Abilitatea ta de a oferi compasiune si sensibilitate in plan emotional te ajuta sa interactionezi la un nivel mai profund cu altii, sa-i intelegi, iar din asta beneficiaza indirect casa si cariera ta. Te zbati sa ajungi la miezul problemelor si discuti inteligent si direct. Esti foarte constient(a) de interior, de lumea ta spirituala si de filosofia interioara ; putina analiza a acestor concepte iti va face mult bine.
Esti mai introspectiv(a) si te concentrezi mai mult pe singuratate decat pe lumea din exterior, reusind astfel sa aduni o parte din energia ta plina de pasiune si sa-ti reincarci bateriile in plan psihic. Esti mai interesat(a) de idei noi, folosindu-ti creativitatea latenta. Dorinta de securitate e puternic legata de posesiunile materiale de calitate si de cati bani ai. Iti cresc si veniturile, ceea ce iti lasa timp pentru a te bucura de viata si destui bani pentru a si economisi.
Visele tale de a crea o casa-sanctuar perfecta vor deveni realitate. Multe dintre dorintele profunde de a schimba lumea exterioara atrag atentia altora. Optimismul tau abundent atrage multe beneficii si resurse. Iti poti petrece timpul creand vise pentru grupuri mari de oameni si ajutandu-i sa-si atinga telurile cele mai indraznete. Aceasta le va oferi un nou sentiment al stimei de sine, dar nu numai lor, ci si tie. Optimismul in dragoste ar putea duce la planuri de calatorie destul de exotice. Iti place foarte mult senzatia pe care ti-o ofera spontaneitatea si calatoriile pline de viata.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X