Predictii 2008 – Varsator

 Iti place sa ai o audienta larga pentru a-ti exprima pasiunea pentru arta si activitati filantropice, atitudinea revolutionara si integritatea personala. Esti incantat(a) si te simti norocos(oasa) sa poti face toate legaturile acestea intre idei. Te intelegi bine cu ceilalti si iti face placere sa te manifesti. Te bucuri de viata si asta te face popular(a) chiar si in viata profesionala .
Amabilitatea pe care o arati altora ti se va introarce inzecit. Ceilalti apreciaza consideratia si prietenia ta. Nevoia ta de a te concentra pe ceea ce faci si de a fi independent(a) te fac mai inclinat(a) sa lucrezi singur(a), din culise, mai degraba decat cu alti oameni. Vrei sa fii diferit(a); ai resurse noi pentru a obtine ceva bun, si nu numai pentru tine. Ai multa energie, netrecand treci cu vederea detaliile si ocupandu-te de toate. Muncesti din greu si te agiti mult. Ai un fler neobisnuit. Te atrage un anumit fel, unic, de design.
Exprimandu-ti inspiratia creativa personala, esti mai motivat (a) sa faci schimbari si in mediul fizic in care traiesti. S-ar putea sa-ti redecorezi complet casa sau sa iti construiesti una noua. Misticul si artele te atrag mult si ai numai de castigat ascultandu-ti vocea interioara, invatand cum s-o urmezi, mai degraba decat sa te ghidezi dupa ideile schimbatoare ale celor din jurul tau. Esti fascinat de misterele propriei tale lumi interioare si vrei sa-ti exprimi inspiratia prin muzica si scris.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X