Predictii pentru 2008 – Berbec

 Apar ocazii noi anul acesta, care au ca rezultat o ascensiune sau o intorsatura favorabila pentru cariera ta. Vei invata sa-ti folosesti si sa-ti strunesti energiile pentru a-ti atinge scopurile. Poti sa-ti asumi postura de lider si sa faci schimbari profunde, utilizand aceasta energie in moduri noi si dinamice. Desi te simti inspirat(a) sa faci multe lucruri importante, tot vei reusi sa mentii un echilibru cu viata ta personala.
In mijlocul schimbarilor, vei putea ramane concentrat(a), fara a lasa totul sa te distraga, desi ar fi foarte simplu. Devii mai metodic(a) si mai practic(a) decat de obicei in privinta responsabilitatilor. Gandeste lucrurile cu atentie si vei avea impact atat asupra propriei persoane, cat si a mediului din jur, intr-un mod profund si pozitiv. Profita de ocazie pentru a analiza totul in detaliu in prima parte a anului. Chiar daca iti face placere sa te ocupi de proiectele noi, fa-ti timp si pentru a te relaxa putin, pentru a echilibra inclinatia ta naturala spre activitate intensa, fizica si psihica.
Pe masura ce iti atingi scopurile anul acesta, e important sa ramai atent(a) la siguranta vietii de familie. Posibil sa initiezi schimbari acasa, de utilitate si design interior ; iti va face placere sa consumi mai mult timp si energie bucurandu-te de confortul pe care ti l-ai creat singur(a). Iti vei fi cultivat relatii interesante pana la sfarsitul anului, ceea ce va avea efecte pozitive , in sensul de schimbari placute in viata ta. Iti face mai mare placere sa socializezi. Creezi relatii si legaturi cu tot felul de oameni, posibil din toata lumea, si ti se pare ca o gura de aer proaspat. Odata ce cariera ta e pe drumul cel bun, e mult mai simplu sa te exprimi cu amabilitate si farmec.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X